Sportstyle Personal Training

Het beste resultaat met Personal Training in het Gooi

Wij zijn internationaal gecertificeerde Personal Trainers. met een eigen studio in het Gooi. Wij begeleiden cliënten op het gebied van gewicht verlies, cardio/conditie opbouw, krachttraining en voeding.Wij hebben 10 jaar ervaring opgebouwd in de fitnessbranche en zijn werkzaam geweest bij diverse fitnessclubs om een goed beeld te krijgen van de wensen en doelstellingen van de cliënt.

U wordt door ons intensief begeleid in uw eigen woning of in onze studio in Huizen (Crailoo) waarbij we vooral de aandacht leggen op u wensen en doelen zodat dit snel gerealiseerd zal worden. Door onze passie voor het fitnessvak willen we dat u zich thuis voelt in de trainingen en vertrouwd op de juiste kennis en kwaliteit van de trainingen. Bij ons wordt u professioneel begeleid op het gebied van training, voeding, revalidatie en medische klachten. Wij werken met diverse specialisten zodat u een op maat gemaakt advies, begeleiding en voedingspatroon kan gaan volgen dat haaks staat met de trainingen.

Wij zijn specialist op het gebied van:

  • Gewichtsverlies
  • Figuurverbetering
  • Voedingsadvies
  • Verbeteren van de algehele conditie
  • Krachttraining

Werkwijze
Het begint met een uitgebreid intakegesprek en een aantal tests. In dit gesprek bespreken wij uw medische achtergrond en trainingsgeschiedenis. Uw persoonlijke doelen worden besproken en vastgesteld. Daarna volgt u een training van 30 minuten waarbij gekeken wordt naar uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Aan de hand van deze informatie krijgt u een professioneel advies en stappenplan waarmee wij u kunnen begeleiden om uw doel te behalen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Amersfoortsestraatweg 180
Huizen 1272 RR NH NL
Get directions