Particulier

Wat is Sportschooldichtbij.nl?

Sportschooldichtbij.nl is een online bedrijvengids met meer dan 900 sportscholen in Nederland. Bij ons vind je ervaringen, foto’s en bedrijfsgegevens van sportscholen bij jou in de buurt.

Kan ik  een proefles aanvragen via jullie website?
Momenteel is dit helaas nog niet mogelijk, maar hier willen we in de toekomst wel verandering in brengen.

Hoe kan ik mijn ervaring delen?
Wanneer je de pagina van een bepaald sportschool bezoekt kan je onderaan de pagina een beoordeling plaatsen. Deze beoordeling zal niet direct zichtbaar worden, want deze .moet eerst door een medewerker van Waarvegetarischeten.nl worden goedgekeurd.

Wie kan mijn beoordeling lezen?
Je beoordeling zal zichtbaar zijn voor alle andere bezoekers van Sportscholendichtbij.nl

De gegevens van een sportschool op jullie website is incorrect
Dit betreuren wij ter zeerste. Wij proberen de gegevens op onze website zo goed mogelijk bij te houden, maar het kan soms voorkomen dat de gegevens onjuist zijn. Dan horen wij dit graag.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat moet ik doen?
Staat uw vraag hierboven niet tussen? Neem dan gerust contact  met ons via de contactpagina.

Sportschoolhouders

Waarom staat mijn website op jullie website?
Wij hebben sportscholen toegevoegd die voldoen aan onze criteria voor onze website. Op verzoek zullen wij een sportschool verwijderen van onze website.

De gegevens van mijn sportschool zijn niet correct
Wij zouden deze gegevens kunnen aanpassen of de sportschoolhouder zou dat zelf aan kunnen passen. U kunt uw sportschool claimen om deze gegevens zelf aan te passen.

Is het plaatsen van een sportschool gratis?
Het plaatsen van een vermelding is gratis. Voor extra mogelijkheden, zoals een vermelding op de homepagina of een uitgelichte vermelding vragen wij een kleine vergoeding. De prijzen zijn te vinden op de Kosten & Pakketten pagina

Mijn sportschool staat al op jullie website, maar ik wil deze aanpassen
Dan kan je het betreffende sportschool claimen. Wij zullen dan verifiëren of je de eigenaar bent van de sportschool en zullen vervolgens een gebruikersnaam & wachtwoord sturen, waarmee de vermelding kan worden aangepast.