Sportcentrum “De Plataan”

Gratis proeftraining bij Sportcentrum de Plataan in Wageningen

Sportcentrum De Plataan is voor Wageningen en omstreken de plek waar iedereen  – 7 dagen per week – in een prettige en natuurlijke omgeving kan sporten, bewegen en ontspannen. Sfeer en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Activiteiten op ieder niveau
In Sportcentrum De Plataan is de drempel om te gaan bewegen zo laag mogelijk gemaakt. Met leuke lessen op verschillende niveaus, persoonlijke cardio- en fitnessprogramma’s, moderne trainingsapparatuur, testmethodes en deskundige begeleiding van een personal coach. Iedereen kan hier sporten of bewegen. Ongeacht uw leeftijd, gezondheid of niveau.

Persoonlijke aandacht en zorg
In Sportcentrum De Plataan draait het om gezond worden en gezond blijven. Mensen die meer specialistische begeleiding op prijs stellen zijn bij ons sportcentrum aan het juiste adres. Wij bieden aangepaste gezondheidsprogramma's met intensieve begeleiding van een personal trainer. Ook is er een fysiotherapeut in huis.

Vereniging Exclusieve Sportcentra
Sportcentrum De Plataan is aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn in het bezit van het keurmerk LERF totaal. Bij een VES sportcentrum kunt u terecht voor een uitgekiend sportprogramma toegespitst op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Gratis Proeftraining
Wilt u Sportcentrum De Plataan in Wageningen gratis een dag uitproberen. Vraag dan vandaag nog een gratis dag fitnessen aan voor een vrijblijvende proeftraining.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Plataanlaan 1
Wageningen 6708 PT GE NL
Get directions