Sport & Fitness Geldermalsen

Sport en Fitness Geldermalsen. Meer dan sport alleen?

Sport en Fitness Geldermalsen is meer dan Sport alleen. Met een grote diversiteit aan trainingen staat Sport en Fitness Geldermalsen voor kwaliteit, sfeer en professionaliteit.

Waarom Fitness?
Fitness is goed voor je conditie, fitness kan ziektes voorkomen, fitness houdt je jong.Voor advies kun je altijd terecht bij onze instructeurs. Samen met hen kun je een trainingsschema opstellen. Eerst vindt er een behoefteanalyse en intake plaats waarin jouw doelstelling wordt besproken. Na het opstellen van een doelgericht trainingsprogramma worden er direct meerdere afspraken ingepland.

Groepslessen
Sport en Fitness Geldermalsen beschikt over een uitgebreid aanbod van groepslessen. Daar is voor ieder wat wils bij. Zeker als u het leuk vindt op muziek te bewegen, doelgericht uw figuur wilt verbeteren of effectief aan uw conditie wilt werken.

Naast het bieden van onze groepslessen en individuele trainingen beschikken we over 2 Finse sauna’s, een zonnebank en een professionele kinderopvang. We bieden tevens Sportmassage, Fysiotherapie, Manueeltherapie, Cesartherapie en we hebben ons eigen Afslankprogramma.

Het team van SFG nodigt u uit in onze vernieuwde sportbar voor een kopje koffie of thee. Vraag daarom nu direct een gratis rondleiding aan via Regiofitness.nl.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Rijnstraat 33
Geldermalsen 4191 CK GE NL
Get directions