Basic-Fit Deventer

Basic-Fit Deventer - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Deventer is gevestigd op de Hannoverstraat 3A, 7418 BL, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Deventer-Colmschate, op Runshopping Centre De Snipperling, vlak bij diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Deventenaren en voor sporters uit omliggende plaatsen als Bathmen, Twello en Olst. Naast onze sportschool is een ruime parkeergelegenheid. De bus stopt voor de deur.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Deventer
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Deventer. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Hannoverstraat 3
Deventer 7418 BL OV NL
Get directions