Ladyline Leeuwarden

Fit in 30 minuten bij de Woman Only Club Ladyline

Al vanaf 1983 is Ladyline toonaangevend en trendsetter op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie. Onze ervaren vakspecialisten ontwikkelden nieuwe methodes voor afvallen die voor iedereen haalbaar zijn en ook nog eens leuk om te doen. Doel daarbij is voor elke individuele cliënt het gewicht te bereiken dat bij haar past. En of u nu 5 of 50 kg wilt afvallen, wij hebben altijd de passende oplossing.

Afvallen op natuurlijke basis
Het Ladyline concept werkt geheel op natuurlijke basis, geen maaltijdvervangers, eetlustremmers, pillen of andere onnatuurlijke middelen. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op uw individuele energiebehoefte, op uw conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt, regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken zijn de belangrijkste componenten van het Ladyline programma. Succes verzekerd.

Fit en energiek met Ladyline
Met de 30 minuten fitness programma’s train je in 30 minuten je hele lichaam op je eigen niveau en kunnen. Ook zijn er programma’s specifiek gericht op spierversteviging en conditie. Alle programma’s uiteraard onder deskundige begeleiding van je personal coach.

Reserveer nu via Regiofitness uw gratis rondleiding voor een gratis 'Advies op Maat' gesprek en binnenkort past uw favoriete jurkje weer als gegoten, voelt u zich weer veel energieker en vol zelfvertrouwen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Franklinstraat 29
Leeuwarden 8924 AE FR NL
Get directions