Health Center Eijsden

Sportief uitgaan' bij Health Center Eijsden

 

Health Center wil meer zijn dan een sportsjoal of fitnesscentrum. 
We vinden dat naast het effectief en resultaat gericht trainen het ook bijzonder belangrijk is om JOU te helpen en te motiveren gezonder te 
leven.Meer mensen vaker gezond in beweging…
Dat is de visie van Health Center Leefstijlclub. 

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij de Health Center  in Eijsden . Het LERF-keurmerk is hier het bewijs van. Een certificering op het gebied van kundigheid, kwaliteit, hygiëne, accommodatie en aanbod. 

Genieten
Sporten moet echter ook een vorm van genieten zijn. In de sfeervolle Health Center locatie te Eijsden voel je je meteen op je gemak. De Health Center weet uit ervaring hoe je ook van sporten kan genieten. 

Fitness en een groepsles volgen is fun en gezelligheid bij Health Center Eijsden. De training wordt een ochtend, middag of avondje uit: ‘het sportief uitgaan’ is geboren. Jong of oud, dik of dun… voor iedereen is er een programma dat bij hem of haar past.

Sporten op meerdere locaties
Sporten bij Health Center Eijsden is genieten, net zoals al die andere leuke dingen in het leven. En wil je eens op een andere plaats sportief uitgaan….dan kun je ook in de filialen in Maastricht en Meerssen trainen.

Introductietraining
Health Center Eijsden eerst zelf uitproberen. Bekijk dan snel de aanbieding voor een gratis introductietraining t.w.v. 12,50

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Kerkstraat 4
Eijsden 6245 CB LI NL
Get directions