Gym Inn

Het fitness & fun centrum waar je gewoon jezelf kunt zijn.

Gym Inn staat voor ontmoeten, genieten, sporten en ontspanning in een gezellige en professionele ambiance. Zelfstandig of onder begeleiding trainen op de beste apparatuur, altijd in een omgeving waar iedereen gewaardeerd wordt zoals hij of zij is. Gym Inn biedt u als prijsvechter een ruim assortiment aan hoogwaardig Fitness, Cardio- en Krachtapparatuur tegen een sterk gereduceerd tarief aan.

Groepslessen
Naast bovenstaand basisaanbod bieden wij ook groepslessen aan. Het unieke aan onze groepslessen is dat men gebruik kan maken van 10 rittenkaarten waardoor de verplichting van voortdurende maandelijkse contributies voor deze lessen vervalt. Dit sluit weer mooi aan op onze polici prijsvechter te zijn, want deelnemers betalen alleen voor de lessen die ze volgen.

Kids & Fun
Tevens willen wij sporten voor de kinderen onder de aandacht brengen door onze kinderprogramma's. Het is bewezen dat beweging ook voor kinderen van groot belang is. In de lessen richten wij ons niet enkel op lichamelijke opvoeding, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Ketelmeerstraat 138
Lelystad 8226 JX FL NL
Get directions