Sport ’t Gooi Bootcamp

Sport 't Gooi

Welkom bij Sport ’t Gooi – Bootcamp. Wij zijn de meest volledige bootcamp van het Gooi! Anno 2017 geven we meerdere lessen per week in Huizen, Bussum, Hilversum en Baarn. Je sport altijd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur, in een kleine groep op je eigen niveau.


Fitter, sneller en sterker Worden met plezier
Heb jij moeite met de eerste stap te zetten om te gaan sporten? laat ons je helpen de beste versie van jezelf te worden! Je sluit je aan bij een van de groepen die trainen op jouw niveau. elke training duurt 60 minuten en daarin werken we aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen zodat jij binnen dat uur je hele lichaam hebt getraind. Je gaat aan de slag met gewichten, de battlerope, stangen, matjes, steps en nog veel meer!


Krachttraining, conditie en basis boksen
De lessen van sport ’t gooi worden over het algemeen in de vrije natuur gegeven. op deze manier kunnen wij een zeer breed scala aan oefeningen aanbieden en zijn we niet plaatsgebonden. Back to basics! samen met onze leden ervaren wij vrijheid en plezier en krijgen we veel energie als we trainen in de buitenlucht. Zo zijn wij één van de weinige sportaanbieders die de sportschool mee naar buiten neemt. in een leuke groep gaan we aan de slag met krachttraining, uithoudingsvermogen en de basis van het boksen, dit allemaal onder begeleiding van een instructeur. ga jij mee je sportieve grenzen verleggen in de buitenlucht?

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Gijsbrecht van Amstelstraat
Hilversum NH NL
Get directions