Fit & Dance Factory

Fit & Dance Factory is the place to be!

De sportschool Arnhem voor Arnhemers en mensen uit de buurt van Arnhem. Wij hebben alles in huis om jou te helpen ontwikkelen op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Oftewel, Fit & Dance Factory is een fitnessclub voor body én mind.

Natuurlijk ben je van harte welkom om gewoon onder professionele begeleiding aan fitness te doen en te dansen. Maar Fit & Dance Factory is meer dan een sportschool! Unieke lessen en een sterk begeleidingconcept onderscheid ons sterk van een traditionele sportschool. Ons doel is jou op een persoonlijke manier te helpen, om met unieke en leuke activiteiten jouw persoonlijke doelstelling te behalen op fysiek gebied waardoor jij je beter gaat voelen als mens. Bouw dus bij Fit & Dance Factory aan jezelf als sporter én als mens.

Zoek jij ook een leuke en persoonlijke sportschool Arnhem pal in het centrum?  Heb je een serieuze doelstelling of wil je ‘doorbreken’ in je training en wil je daarbij extra coaching en voedingsadvies? Vraag dan naar de mogelijkheden van ons Fit Factory Plan.

Waarom wij ons onderscheiden?!

  • Unieke lessen zoals Pole Fitness®, Dance Factory en High Heels Tease!
  • Leuke activiteiten en gezellige workshops voor leden!
  • Centrale locatie op de Korenmarkt Arnhem!
  • Top fitness begeleiding met het Fit Factory Plan!
  • Parkeren in binnenstad op 3 minuten loopafstand!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Korenmarkt 40
Arnhem 6811 GW GE NL
Get directions