Sokudo-Gym

Sporten vanaf €25,00 per maand bij Sokudo-Gym in Hoorn

Sokudo Gym is een goed bereikbaar gelegen sportschool in Hoorn. De sportschool beschikt over een sauna en een gezellige bar. Er zijn twee zalen, een en een zogenaamde dojo, met een boksring. Achter de sportschool is een parkeerplaats.

Fitness en cardio
Wij hebben een modern en gezellig ingerichte fitnessruimte. Wij beschikken over zowel cardio apparatuur als de meer conventionele apparaten met gewichten. Als u geen ervaring hebt met fitness, cardio training gaan de eerste trainingen op afspraak en voor de kosten hoeft u het niet te laten, want de contributie bedraagt 25 euro in de maand voor onbeperkt trainen.

Kickboksen
Is een sport die eigenlijk geschikt is om door jong en oud, man en vrouw te worden beoefend. Het is een zeer directe vechtsport die je in korte tijd in staat stelt je goed te verdedigen. Je gaat er beter uitzien, doordat je lichaam zich aanpast aan de trainingen en je zelfvertrouwen zal ervan toenemen. De hele lesopbouw van onze trainingen zijn erop gericht jouw deze sport zo snel mogelijk te leren.

Gratis Proeftraining
Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan via Regiofitness voor een proeftraining en vrijblijvende kennismaking met Sokudo Gym Hoorn

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Loniusstraat 1
Hoorn 1624 CJ NH NL
Get directions