Curves Driebergen

Curves Driebergen

Curves Driebergen bevindt zich aan de Traay tegenover de Etos. Vrouwen van alle leeftijden, soorten en maten volgen hier de Curves training om gezond te blijven, af te vallen en zichzelf beter te voelen.

Bij onze Curves vestiging in Driebergen krijg je een complete fitness en krachttraining in slechts 30 minuten. Met ons effectieve programma kun je elke training tot 500 calorieën verbranden waarbij je alle belangrijke spiergroepen traint. Geen wonder dat meer dan 4 miljoen vrouwen wereldwijd Curves hebben gekozen om hun doelstellingen te behalen.

Nieuw is het Curves Circuit met Zumba Fitness die het beste van Curves en Zumba samenbrengt voor een waanzinnig effectieve workout: het enige 30-minuten fitness programma die de dansbewegingen van Zumba combineert met de bewezen krachttraining van Curves. In de week van 4 juni start Curves Driebergen met het Curves Circuit met Zumba Fitness.

Ons team staat altijd voor onze leden klaar en biedt een perfecte persoonlijke begeleiding die sporten bij Curves zo uniek maakt.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Traaij 111a
Driebergen-Rijsenburg 3971 GD UT NL
Get directions