Bewegingscentrum SWITTE

Bewegingscentrum SWITTE | voor gezondheid en plezier!

Bij SWITTE maakt het niet uit hoe oud je bent, of je wel of niet fit bent en hoe je eruit ziet. Wij streven er naar dat je lekker in je vel zit en je goed voelt. Wij helpen je om op een verantwoorde wijze, onder de juiste begeleiding te bewegen waarbij de accenten liggen op gezondheid, kwaliteit, aandacht, veiligheid en respect.

Je kunt bij ons terecht voor: Fitness, Cardiotraining, Krachttraining, Circuittraining 50+, Jeugdfitness, Medische Fitness (onder begeleiding van een fysiotherapeut), Bedrijfsfitness, Spinning, Spin&Shape, Perfect Pilates, Zumba, ClubStep, ClubPower, TotalBody, BBB, Kleuterdans, Streetdance, Vitaalplan, SlimBelly, Slank&Fit en SwitFit (hardlopen). Gewoon om lekker actief te zijn óf juist om heel doelgericht te trainen!

Met deskundige instructeurs, fysiotherapeuten, de juiste apparatuur, fysieke controle en een goede hygiëne staat SWITTE borg voor een perfecte begeleiding waarbij joúw doelstelling én het plezier in bewegen centraal staan!

Graag nodigen wij je uit voor een rondleiding en een gesprek om alle mogelijkheden met je te bespreken. Een proefles is altijd gratis!

Tot ziens bij SWITTE!

Ton van den Berg en Dietha Paauw

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Einsteinstraat 1AA
Buitenpost 9285 WN FR NL
Get directions