Basic-Fit Ede

Basic-Fit Ede - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Ede is gevestigd op de Peppelensteeg 1-C, 6715 CV, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Ede. Direct naast de sporthal De Peppel. Naast Basic-Fit Ede is een ruim opgezette gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer stopt ook voor de deur. Aan de achterzijde van Basic-Fit, Grotestraat 61 in Ede, is een gratis fietsenstalling van de gemeente Ede. 

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Ede
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Ede. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Peppelensteeg 1c
Ede 6715 CV GE NL
Get directions