SportsPalace Sports & Beauty Doetinchem Centrum

Vraag direct een proeftraining aan bij Sportspalace Doetinchem Centrum

Het unieke van SportsPalace is de all-inclusive formule. Je betaalt een bedrag in de maand en je maakt overal gratis gebruik van: squash, kinderopvang, zonnebank, sauna én je kunt op vertoon van je lidmaatschapspas in alle vestigingen terecht.
 

Bij SportsPalace Sports & Beauty Doetinchem locatie Centrum wordt veel waarde gehecht aan deskundige begeleiding. Je kunt zelf bepalen welk onderdeel het beste bij je past: individueel of in groepsverband. Actief of passief. Uiteraard willen wij je hierin ook adviseren.
 

SportsPalace heeft op iedere vestiging veel ruimte voor gedegen fitness- en cardio-apparatuur van de merken Life Fitness en Technogym. Door een logische opstelling is de routing als vanzelfsprekend en komen alle spiergroepen aan bod.


De fitnessinstructors hebben een gedegen opleiding genoten want zij zijn degene die je moeten motiveren en entousiasmeren om net dat beetje extra te geven. Daarom neemt ook ieder nieuw lid deel aan het Personal Coach Resultaatsysteem omdat de Personal Coach je gaanderweg kan blijven confronteren met jouw reden om te gaan sporten.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Walstraat 60
Doetinchem 7001 BV GE NL
Get directions