Basic-Fit Doetinchem

Basic-Fit Doetinchem - Alleen de prijs is Basic

Basic-Fit Doetinchem is gevestigd op de Schouwburgplein 62, 7001 DJ, dit is een uitstekend bereikbare locatie in het centrum van Doetinchem, op het levendige Schouwburgplein, vlak bij diverse uitvalswegen. Ideaal dus voor alle Doetinchemmers en voor sporters uit omliggende plaatsen als Wehl, Gaanderen en Terborg. Naast onze sportschool is er parkeergelegenheid. De bus stopt om de hoek.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland met 58 sportscholen. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Doetinchem
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Fitness Diemen. Je bent van harte welkom.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Schouwburgplein 62
Doetinchem 7001 DJ GE NL
Get directions