WISH, sport & begeleiding

Sportieve yoga voor sporters

WISH Yoga is actief en dynamisch en bevat vele aspecten in die je ook terug vindt bij bijvoorbeeld Ashtanga yoga, yoga sport, power yoga en of Vinyasa yoga. WISH Yoga richt zich op sporters en atleten, van recreatieve- tot topsporters, iedereen is welkom! 

Lichaam
In vele sporten is er een eenzijdige belasting van bepaalde spieren, terwijl andere onbelast blijven. Door het beoefenen van yoga ontstaat de juiste balans van je lichaam. Hierdoor word je sterker en presteer je beter in je sport. De kans op blessures wordt minder en je krijgt meer energie!

Adem
Hoeveel sporters vergeten niet te ademen bij zware inspanning? Yoga maakt je bewust van je adem en traint je om je adem zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Verschillende ademtrainingen zorgen ervoor dat je meer zuurstof kan opnemen.

Bewustzijn
Stress is een belangrijke factor in sport, wedstrijdspanning is gezond, maar teveel spanning belast je lichaam te zwaar. Welke gedachten spelen een grote rol, waardoor een bepaalde inspanning niet optimaal tot uiting komt? Yoga leert je focussen, concentreren en je gedachten te bundelen. Dit is toepasbaar tijdens wedstrijden en trainingen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Taalstraat 64
Vught 5261 BG NB NL
Get directions