Wellness Centrum Zwolle

Beleef sport op uw eigen wijze bij WellnessCentrum Zwolle

Bij ons aan de Ministerlaan 206 in Zwolle, vindt u alles wat nodig is om tot een betere conditie, een gezondere levensstijl en in goede vorm te komen. Naast de talloze nieuwe en moderne fitnessapparaten, vindt u bij ons groepslessen, een zonnebank, saunacabines en een gezellige lounge. Kom gerust eens langs bij WellnessCentrum Zwolle…

WellnessCentrum Zwolle hanteert de filosofie dat iedereen die in ons centrum sport zijn of haar doel op een plezierige wijze haalt. Middels een uitgebreide intakeprocedure en een testprotocol wordt dit doel in samenspraak met een instructeur bepaald. Dus geef vooral aan wat u met de training wilt bereiken, zodat wij u op de juiste en meest verantwoordelijke wijze kunnen begeleiden om uw doel te halen!

Onze instructeurs maken voor iedereen een persoonlijk trainingsprogramma dat in relatie staat met uw wensen en doelen. Zij zijn in weze te allen tijde een Personal Trainer! Daarnaast staan onze medewerkers altijd open voor vragen of eventuele aanpassingen binnen uw programma.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Ministerlaan 206
Zwolle 8014 XL OV NL
Get directions