Vital Palace Beauty & Health Centre

Iedereen is van harte welkom bij Vital Palace Zwolle

Vital Palace staat voor kwaliteit, professionele begeleiding en resultaatgericht trainen in combinatie met persoonlijke aandacht, sfeer en ontspanning.

Onze zalen zijn uitgerust met de meest moderne cardio- en fitnessapparatuur. Alle cardio toestellen zijn voorzien van flatscreens, een unieke vooruitstrevende service zodat een zware training zo ontspannen mogelijk doorgebracht kan worden met uw favoriete programma. De airconditioning zorgt voor een prettig sportklimaat.
 
Onze enthousiaste en gediplomeerde instructeurs helpen u uw doel te bereiken. Zij vertellen u alles over de werking van de verschillende apparaten en stellen samen met u een persoonlijk voeding- trainingsschema op. Daarnaast bieden wij unieke groepslessen met gemotiveerde instructeurs die ervoor zorgen dat het sporten niet alleen effectief is, maar vooral ook leuk. Er zijn lessen voor iedereen, zowel jong als oud en beginners als gevorderden.

Ontspanning is minstens zo belangrijk als inspanning, vandaar dat onze leden gratis gebruik kunnen maken van onze professionele Erk Sauna’s, die zich zowel in de dames- als herenkleedkamer bevinden. Ook biedt Vital Palace u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Ergoline zonnebanken. De prijzen van onze zonnestudio zijn 30% lager dan de adviesprijzen.

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Tuinstraat 15
Zwolle 8011 HA OV NL
Get directions