Vitaal Sport Healthcenter

Fitness op maar voor iedereen bij Vitaal Sport Healthcenter

Bij Vitaal Sport Healthcenter in Katwoude komen ouderen en jongeren, beginners en gevorderden op hun eigen tijd langs om ongedwongen te sporten. In overleg met onze leden worden realistische doelen vastgesteld en weergegeven in een op maat gemaakt trainingsprogramma. Iedereen traint in zijn eigen tempo en onze sportinstructeurs staan klaar voor persoonlijke begeleiding.

Vitaalsport Visie
De focus van Vitaal Sport Healthcenter ligt op sport, ontspanning en gezondheid. Om hier invulling aan te geven bieden we een compleet scala aan bewegingsmogelijkheden op het gebied van fitness, groepslessen, privé-zwemlessen en outdoor activiteiten. Daarnaast is er een ruime sauna, Turks stoombad en ontspanningsruimte aanwezig.

Top apparatuur en deskundige begeleiding
Vitaal Sport investeert voortdurend in apparatuur, accommodatie en deskundige persoonlijke begeleiding om haar leden optimaal van dienst te zijn en te blijven. Daarnaast staan al onze medewerkers achter de overtuiging dat het persoonlijke aspect en de toegankelijkheid om in een ongedwongen sfeer te kunnen sporten en ontspannen het verschil maken.

Wellness en ontspanning
Maar onze gevarieerde groep leden komt niet alleen voor meer lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl naar Vitaal Sport. Met een uitgebreide relaxruimte, de droge en natte sauna, een fysiotherapie- en massagepraktijk, de zonnebank en een zwembad biedt het ook alle mogelijkheden om comfortabel te ontspannen.

Gratis proeftraining
Ook u nodigen we graag uit voor een gratis proefles en kennismaking met al onze health en fitness faciliteiten in Katwoude. Met uw bezoek zult u het verschil ontdekken in onze benadering van sportbeleving en lichaamswelzijn. Vraag vandaag nog uw gratis dagpas aan!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Wagenweg 1
Katwoude 1145 PW NH NL
Get directions