Van Emden Sport en Gezondheidscentrum

Kom sporten bij van Emden Sport. Omdat sporten méér is dan bewegen alleen!

In ons sportcentrum kunt u in de fitnesszaal op verschillende manieren individueel aan uw gezondheid werken, d.m.v. cardio fitness en spierversterkende oefeningen.

Van start: voordat u begint met uw fitnesstraining is er een inleidend gesprek met uw fitnessinstructeur. U begint met twee introductietrainingen waarin u kennis maakt met diverse trainingstoestellen. Vervolgens stelt uw fitnessinstructeur samen met u een persoonlijk trainingsplan op, afgestemd op uw wensen en doelen, rekening houdend met uw beginsituatie. Regelmatig hebt u contact met uw fitnessinstructeur, indien wenselijk zal uw programma worden bijgesteld, zodanig dat u uw doelstellingen zult behalen. Ook wanneer u uw doel behaald hebt, wilt u de bereikte resultaten natuurlijk behouden en eventueel uitbreiden. Uiteraard wordt ook daar dan weer uw programma op aangepast.

Cardio Fitness:is een vorm van bewegen om uw conditie te verbeteren (of op peil te houden) en/of vet te verbranden. U traint op computergestuurde, maar eenvoudig te bedienen toestellen zoals loopbanden, fietsen of roeitoestellen. U traint hiermee vooral uw hart, longen en uw bloedcirculatiesysteem. Voor conditieverbetering en vetverbranding is Cardio Fitness ideaal.

Spierversterkende oefeningen of krachttraining: dient ter versteviging van alle spiergroepen. U traint voor bijvoorbeeld figuurverbetering, stabilisering van het lichaam, het vormen van bepaalde spieren of het vergroten van uw spierkracht.

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Haitsma Mulierweg 22
Winterswijk 7101 CA GE NL
Get directions