Trifora Health & Racketclub

Sporten in een sfeervolle ambiance bij Trifora Health- Racket- en Wellness- Club

Trifora, Health- Racket- Wellness-Club in Enschede is het meest professionele sportcentrum in de regio. In navolging van de Trifora-slogan  ‘Goed voor jezelf, Goed voor elkaar’ hebben wij ons bij de inrichting van onze Trifora HealthClub  laten leiden door de combinatie van sportiviteit, aandacht voor onze leden en een sfeervolle ambiance. Onze leden kunnen rekenen op een intensieve en deskundige begeleiding


Wij bieden onze leden tal van faciliteiten. Trifora is meer dan een sportcentrum, omdat je kunt genieten van  vele vormen van inspanning en ontspanning. Naast verschillende groepslessen en individuele fitness, beschikt Trifora over een prachtige racketafdeling en wellness.

Als je houdt van een potje tennis dan kom je volop aan je trekken op één van onze 6 indoor- of 7 buiten-tennisbanen.  In de wellness kun je gebruik maken van de zonnebank, een baantje trekken in het zwembad, relaxen in de sauna of heerlijke ontspannen in het Turks stoombad. Naast deze faciliteiten en activiteiten bieden we extra services in de vorm van voedingsadvies en fysiotherapie.

Nieuwsgierig geworden? dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking in onze vestiging. Vraag vandaag nog jouw gratis dagpas aan!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Kotkampweg 65
Enschede 7531 AS OV NL
Get directions