Squash & Wellness Bussum

De Nr.1 Fitness, Squash en Wellness locatie in 't Gooi!

Als klant van Squash & Wellness, kunt u genieten van een luxueuze sportieve omgeving die u het gevoel van de stedelijke snelheid even doet vergeten. Het Squash & Wellness concept groeide vanuit het geloof optimale wellness, met zijn eindeloze mogelijkheden, na te streven. Ons doel is de om de totale beleving die onze klanten zoeken, werkelijk iets waardevols toevoegen in het leven, te verwezenlijken door alle aspecten van total wellness aan te bieden, waaronder vrije fitness, personal training, small group training en groepslessen in KINESIS®, Spinning™, Les Mills, Yoga & Pilates tot de mogelijkheden behoren.

De beste apparatuur
Met trots ontvangen wij u graag in onze prachtige fitnessruimtes. Voorzien van de modernste Technogym apparatuur, aangevuld met Life Fitness toestellen. In deze ruim opgezette en goed geaircondioneerde ruimtes is het heerlijk om te trainen, met ruime toevoer van verse lucht doormiddel van de nieuwste luchtbehandeling en niet te vergeten gezellige media entertainment, zowel op de apparatuur als via de flatscreens en het SONOS audio systeem.

Professionele begeleiding
Uiteraard ontbreekt het in deze goed gefaciliteerde sportomgeving niet aan gekwalificeerde instructeurs. Zij staan dagelijks voor u klaar om samen met u uw sportieve doelstellingen te behalen. Iets waar wij als Squash & Wellness trots op zijn!

Squashlokatie nr.1
Negen squashbanen. Squashlokatie nr. 1 in het Gooi! Is dat bluf? Nee, met negen squashbanen zijn we de grootste in het Gooi. Na een grootscheepse verbouwing, met tijdelijk minder banen, zijn we weer helemaal terug. Modern en ruim opgezet met voldoende capaciteit om, met elkaar of in groepsverband, te kunnen genieten van deze fantastische sport!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Struikheiweg 16
Bussum 1406 TK NH NL
Get directions