Sportstudio Bodyshape

Sportstudio Bodyshape Leeuwarden Centrum

Sportschool Bodyshape bestaat bijna 20 jaar en is gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Bodyshape staat bekend als een authentieke sportschool met een gezellige, maar fanatieke trainingssfeer, waar een stukje persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Doordat de sportschool 7 dagen per week, 364 dagen per jaar geopend is, kan iedereen, van beginner tot gevorderde, trainen op zijn eigen niveau en met zijn eigen doel voor ogen.

Voedingsadvies
Naast sporten is gezonde voeding net zo belangrijk, wat uw doel ook mag zijn. Belangrijk is dat u zichzelf een nieuw eetpatroon aanleert en dus niet op “dieet” gaat als u blijvend wil af vallen. Wij geven u een persoonlijk voedingsadvies, waardoor u uw doel sneller behaalt en zich fit en energieker voelt.

Sportmassage, Sauna en Zonnebank
Het gaat bij sportschool bodyshape niet alleen om de inspanning, maar ook om de ontspanning. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om na uw training gebruik te maken van de sauna. Zowel in de dames- als de herenkleedkamer vindt u dan ook een sauna waar u de hele dag gebruik van kunt maken. Ook voor een sportmassage kunt u op afspraak terecht bij onze sportmasseur.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Heerestraat 23A
Leeuwarden 8911 LC FR NL
Get directions