SportsPalace Sports & Beauty

Vraag direct een gratis dagpas aan bij SportsPalace

SportsPalace is een keten met vijf fitness-scholen in het oosten van Nederland, in Nijmegen, Doetinchem De Huet, Doetinchem Centrum, Zieuwent en Zutphen

Ze hebben een zeer gevarieerd aanbod op fitness-, cardio- en groepsles gebied. Daarnaast bieden wij, met name in onze vestiging in Nijmegen, een scala aan beauty- en wellnessfaciliteiten.

Het handige van SportsPalace is de all-inclusive formule. Je betaalt een bedrag in de maand en je maakt overal gratis gebruik van: Fast Fit, squash, kinderopvang, zonnebank, sauna én je kunt op vertoon van je lidmaatschapspas in alle vestigingen terecht.

SportsPalace heeft op iedere vestiging veel ruimte voor moderne fitness- en cardio-apparatuur. Door een logische opstelling is de routing als vanzelfsprekend en komen alle spiergroepen aan bod.

De fitnessinstructors hebben een gedegen opleiding genoten want zij zijn degene die je motiveren en entousiasmeren om net dat beetje extra te geven. Daarom neemt ook ieder nieuw lid deel aan het Personal Coach Resultaatsysteem omdat de Personal Coach je gaanderweg kan blijven confronteren met jouw reden om te gaan sporten.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Nieuwe Dukenburgseweg 7
Nijmegen 6534 AD GE NL
Get directions