Sportschool Ursus

Voel je lekker in je eigen lijf met Sportschool Ursus

Door regelmatige lichamelijke inspanning voel je je in het dagelijks leven meer ontspannen en zelfverzekerder. Daarnaast verbetert je conditie en je figuur. Een regelmatige training bij Sportschool Ursus is een plezierige onderbreking van de dagelijkse sleur.

We proberen niet alleen een gezellige sfeer te creeren, maar zijn ook constant bezig de omstandigheden en mogelijkheden van ons centrum te optimaliseren.

In de fitnessruimte wordt u ontvangen door ervaren en geschoold personeel, dat u zeer zeker bekend wil maken met de mogelijkheden binnen onze fitnessruimte. De fitnessruimtes die wij gebruiken in ons sportcentrum, zijn alle twee ingericht met de nieuwste apparatuur van Techno-Gym. De kleinere zaal wordt vaak gebruikt om specifieke groepen te laten sporten of eventueel in de avonduren klanten te laten sporten die voor het eerst bij ons komen sporten. Deze wil je zo goed mogelijk begeleiden.

Naast fitness kunt u meedoen met diverse groepslessen waaronder het populaire Zumba, spinning en hebben we dagelijks een buikspierkwartier.

Wacht niet langer en kom vrijblijvend met ons kennis maken. Vraag vandaag nog jouw gratis dagpas aan via Regiofitness!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Leeuwerikstraat 119
Leeuwarden 8916 CC FR NL
Get directions