Sportrade fit- en wellness

Sportrade fit- & wellness, voor al uw inspanning en ontspanning

Sportrade fit- & wellness is gevestigd op één van de mooiste locaties in Paterswolde, naast natuurreservaat “de Braak”. In een pand van ruim 2000 m2 zetten we ons in om Fitness en Wellness op het niveau aan te bieden dat u bij deze locatie verwacht

Sportrade biedt u een zeer compleet pakket aan van in- en ontspannende activiteiten, en dit onder begeleiding van professioneel opgeleid personeel. Ook zijn de faciliteiten en de apparatuur die u gebruikt van een zeer hoogwaardig niveau, denkt u aan bijvoorbeeld airconditioning, stofarme luchtbehandeling door middel van airsocks en niet te vergeten A-klasse fitnessapparatuur.

Begeleiding op maat
Na een uitgebreide intake, waarin uw wensen en behoeften worden besproken, stelt één van onze  fitnesstrainers een persoonlijk en op maat gemaakt programma voor u op. Zo kunt u gericht werken aan uw gewenste doel. Ook wanneer u specifieke spiergroepen wilt trainen om uw prestaties op bijvoorbeeld golfbaan of voetbalveld te verbeteren, kunnen onze professionele begeleiders u vakkundig adviseren.

Ruim aanbod groepslessen
Sportrade biedt een ruim programma aan qua groepslessen. Bij ons kunt u terecht voor: Pump, Steps, BBB, Yoga, Spinning, Zumba en specifiek voor dames van boven de 55 jaar hebben wij het GOLDEN GIRLS programma

Ontspanning & Wellness
Naast onze luxe kleedruimtes en douchegelegenheid, heeft Sportrade ook een relaxruimte voorzien van Turks stoombad en Sauna. Ook kunt u heerlijk onder de Relaxshower, zodat u optimaal tot rust kunt komen na uw inspannende activiteiten of werkdag. Maak ook gebruik van onze zonnebank of geniet van een heerlijke therapeutische massage.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Hoofdweg 266
Paterswolde 9765 CM DR NL
Get directions