Sportcentrum Sanafit

Onbeperkt sporten voor € 22,50 bij Sportcentrum Sanafit in Heerhugowaard.

Sanafit is een fitnesscentrum dat zich richt op een zeer breed publiek. De intensiviteit van het sporten staat voor op. Bij Sportcentrum Sanafit in Heerhugowaard kunnen leden voor een vast maand tarief van € 22,50 onbeperkt gebruik maken van onze fitness faciliteiten.

Persoonlijk training programma
Naast de mogelijkheid tot gebruik van fitness en cardio, kunnen wij klanten begeleiden doormiddel van een trainingsschema. Onze instructrices staan dan ook graag voor u klaar om een doelgericht programma voor u op te stellen.

Circuittraining
Naast de individuele mogelijkheid in de fitness bieden wij ook groepscircuit trainingen aan in onze fitness. Dit zullen korte maar zeer doeltreffende trainingprogramma's gaan worden die op meerdere vaste tijdstippen zullen worden gegeven.

Kickboksen
Ook bieden wij de zeer populaire bokszak conditie trainingen aan. Deze lessen worden gevolgd door jong en oud. De trainingen zijn voornamelijk conditioneel gericht en trainen daarnaast ook het lichamelijk motoriek. Vele zullen deze lessen ervaren

Gratis proeftraining

Graag even kennis maken? Vraag dan direct een gratis dagpas aan via Regiofitness voor een gratis proeftraining bij Sportcentrum Sanafit Heerhugowaard.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Handelsstraat 6
Heerhugowaard 1704 AB NH NL
Get directions