Sportcentrum Olympiawaard

Gratis proeftraining bij Fitness & Arobics centum Olympiawaard

Fitness & Arobics centum Olympiawaard is een modern ruim opgezet sportcentrum in heerhugowaard, waar gezelligheid,kwaliteit, persoonlijke aandacht en plezier in het sporten hoog in het vaandel staan.

Gratis Fitness testen
In ons sportcentrum zijn gediplomeerde begeleiders aanwezig, die u gratis fitness-testen kunnen afnemen, uw vetpercentage kunnen opmeten en u van een trainingsschema of advies kunnen voorzien.
 

Ruim aanbod groepslessen
Naast de ruime fitness zaal zijn er op de eerste verdieping twee grote ruime zalen waarin de groepslessen zoals ; Spinning, Steps, Zumba Bodypump en vele ander lessen gegeven worden. Ook is er een ruime budo zaal waarin Kickboksen, Brazaliaans Jiu Jitsu, Boksen en Boksconditie gegeven wordt.

Gratis Kinderopvang en sauna
Naast onze uitgebreide trainingsfaciliteiten en onze ruime openingstijden, is er tijdens de ochtenduren gratis kinderopvang en kunt u na de training in onze ruime kleedkamers genieten van een sauna bezoek.

Gratis proeftraining
Graag even kennis maken? Vraag dan direct een gratis dagpas aan via Regiofitness voor een gratis proeftraining bij Sportcentrum Sanafit Heerhugowaard.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

W.M. Dudokweg 68
Heerhugowaard 1703 DC NH NL
Get directions