Sportcentrum Impuls

Fit. Gezond. Gezellig!

Sportcentrum Impuls is een gezellig en modern sportcentrum waar gediplomeerde instructeurs onder persoonlijke begeleiding je helpen om je doel te bereiken, fitter te worden en vooral plezier te beleven aan bewegen.

 

Nieuw bij Sportcentrum Impuls: eGym!

eGym: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten

100% tevredenheidsgarantie!

Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden ? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-cirkel (bekijk de video)

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische fitness-toestellen. De eGym-Coach stelt alle toestellen nauwkeurig voor je in. Je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je eigen chip. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete training voor het hele lichaam doet. Zónder wachttijden, zónder blessures en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke beeldscherm uitgebreide trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Veengang 23
Oosterwolde 8431 NJ FR NL
Get directions