Sportcentrum Flash

Ervaar het verschil... bij Sportcentrum Flash

 

Sportcentrum Flash in Druten is een zeer modern sportcentrum met een vernieuwende kijk op fitness en groepsactiviteiten. Bij Flash staan kwaliteit, professionaliteit en gezelligheid voorop

Sportcentrum Flash is er voor iedereen, voor jong én oud. Iedereen die op een verantwoorde manier wil werken aan de eigen gezondheid is welkom in ons sportcentrum. Ons professionele team zorgt voor maatwerk sportprogramma's en begeleiding waar nodig. Kom langs in ons sportcentrum en we nemen de tijd om u uitgebreid rond te leiden, te informeren en eventuele vragen te beantwoorden. 

Intake procedure
Verschillende testen en metingen om uw niveau te bepalen en uw progressie inzichtelijk te maken. Sportcentrum Flash biedt een moderne en professionele manier van fitness aan. Nieuwe leden doorlopen eerst een uitgebreide intakeprocedure waarna  er een individueel trainingsprogramma wordt opgesteld aan de hand van zijn of haar doelstellingen.

Persoonlijke begeleiding
Continu begeleiding van professionele fitnessinstructeurs. De moderne apparatuur van Life Fitness in combinatie met de begeleiding door de gecertificeerde instructeurs en coaches helpt en stimuleert de sporters om hun persoonlijke trainingsdoel te halen.

Om de 8 weken een nieuw persoonlijk trainingsprogramma gericht op uw doelstellingen. Deze service is geheel gratis!

Ruim aanbod groepslessen
Sportcentrum Druten geeft een ruim aanbod groepslessen waaronder Spinning, Zumba, Les Mills hardloop trainingen en meer…

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Industrieweg 41A
Druten 6651 KR GE NL
Get directions