Sportcentrum De Meern

Trainein in een omgeving waar ieder familielid zich thuis voelt! Doe je bij SDM

Sportcentrum de Meer is een moderne en vernieuwende fitness club.U kunt bij SDM terecht voor Cardio fitness, Jeugd Fitness en bedrijfsfitness.  Daarnaast bied SDM een ruim aanbod groepslessen waaronder LesMills, Spinning, pilates en Zumba. Goed opgeleide instructeurs helpen je met je keuze voor de les(sen) die het beste aansluiten bij jouw doelstelling

Fysiotherapie
Als je een medische klacht hebt en wil gaan bewegen dan kan dit onder begeleiding van een fysiotherapeut. Van maandag tot en met vrijdag is er overdag en ‘s avonds een fysiotherapeut aanwezig waar je met je vragen terecht kunt voor advies.

Vereniging Exclusieve Sportcentra
Sportcentrum de Meer is  aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn in het bezit van het keurmerk LERF totaal. Bij een VES sportcentrum kunt u terecht voor een uitgekiend sportprogramma toegespitst op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Gratis Proeftraining
SDM staat garant voor een gezondere leefstijl! Vraag nu een gratis Proeftraining  aan via Regiofitness en je kunt SDM in de Meern gratis 1 dag uitproberen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Burgemeester Taets van Amerongenlaan 4
Utrecht 3454 AA UT NL
Get directions