Sport & Fitness Center

24 uur per de dag de beste service en faciliteiten van Almere

Met maar liefst 2600m2 trainingsruimte biedt Sport & Fitness Center een uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding. Hier volgen wij de nieuwste trends en kunt u terecht voor individuele training, bedrijfsfitness en personal training. Uiteraard bieden wij u een veelzijdig aanbod groepslessen waaronder het populaire Zumba, Les Mills lessen en Spinning.

Het Sport & Fitness Center biedt de veelzijdigheid van de verschillende professionele apparatuur lijnen door elkaar heen: "Star Trac, Techno Gym, Life Fitness, Hammer Strenght, Gym 80, Hoist, Sport Art, Matrix, Cybex en Torsby Danton" en een heus Cardio Theater. Ook kan je terecht voor Kranking, Kinesis training en de nieuwe revolutionaire Free-Motion training.

Wij bieden de mogelijkheid om samen met u aan uw gezondheidsdoelen te werken! Bij de eerste intake wordt er aan de hand van uw doelen, blessures etc. een persoonlijk programma samengesteld. Vervolgens wordt u begeleid door een van onze vaste trainers. Na elke tien trainingen wordt er een vervolg afspraak gemaakt en wordt het schema vernieuwd.

Ook voor ontspanning bent u bij ons op het juiste adres en kunt u boeken voor de staande of liggende turbo zonnebank.
Het centrum heeft een kleurrijke kinderopvang, een ruime bar en gezellige lounge. De mooie ruime kleedruimtes zijn voorzien van sauna en stoombad. Iedereen is welkom en er zijn diverse abonnementsvormen mogelijk. Gebruik van kluisjes, het nuttigen van fruit is voor alle leden gratis.

Kom ook langs en vraag een gratis dagpas aan via Regiofitness voor een vrijblijvende proeftraining bij Sport en Fitness Centrum Almere aan de Markerkant 10-132 D (achter de Gamma)

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Markerkant 132 D
Almere 1316 AH FL NL
Get directions