Sport- en Gezondheidscentrum De Koornmolen

De Koornmolen, gezond en verantwoord sporten voor iedereen!

Sporten is voor iedereen, van jong en oud, een geschikte en gezonde manier van bewegen. Of u nou op medisch advies komt trainen, wilt afvallen, (top)sportondersteunend traint, uw conditie wilt verbeteren of uw kinderen het ABC zwemdiploma wil laten halen: u bent van harte welkom bij Sportcentrum de Koornmolen te Zevenhuizen.

Fitness bij de Koornmolen
Bij Sport- en gezondheidscentrum de Koornmolen wordt u begeleid door gediplomeerde, goed opgeleide instructeurs en kunt u sporten met de meest moderne apparatuur. We beschikken over een moderne ruimte, welke is uitgerust met diverse cardio- en fitnessapparatuur voor elke doelgroep. Het is mogelijk om individueel te sporten, maar de Koornmolen biedt ook verschillende soorten groepslessen aan. Van Pilates tot Spinning; van Easyline tot ZumbaDance; kortom voor ieder wat wils!

Op maat gemaakte programma's
Voor iedere sporter zullen verantwoorde en op maat gemaakte programma´s ontwikkeld worden. Mocht u op medisch advies gaan sporten, dan kunnen onze instructeurs u daarbij uitstekend begeleiden.

BeweegKuur bij Sport- en gezondheidscentrum de Koornmolen
De Koornmolen werkt via de Praktijk voor Sport en Gezondheid al geruime tijd samen met o.a. fysiotherapeuten, huisartsen en diëtisten. Deze unieke samenwerking heeft geleid tot het starten van de beweegKuur bij de Koornmolen. De BeweegKuur is speciaal ontwikkeld voor mensen met obesitas en voor mensen met overgewicht in combinatie met een (andere) risicofactor, bijvoorbeeld diabetes type 2. Tijdens dit programma werkt u aan een gezond eet- en beweegpatroon en dus een gezondere leefstijl. Met dit programma kunt u het risico op het krijgen van obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten verminderen.

Zwembad de Koornmolen
Voor de zwemliefhebber heeft de Koornmolen een zwembad waar jong en oud zich vermaakt. Naast het recreatief zwemmen en banenzwemmen biedt de Koornmolen ook groepslessen in het zwembad aan voor allerlei doelgroepen. Doe mee aan onze groepslessen om uw conditie te verbeteren, laat uw baby lekker spelen in het water of beweeg met de ouderengroep in ons speciaal verwarmde water.

Daarnaast worden er zwemlessen gegeven voor het ABC diploma. Heeft uw kind extra aandacht nodig? Zwembad de Koornmolen geeft ook privé lessen en Speciaal Zwemonderwijs.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Tweemanspolder 6A
Zevenhuizen 2761 ED ZH NL
Get directions