Smile Sport

Gezelligheid en professionaliteit in het No-nonsense sportcentrum van Haarlem

Smile Sport zou Smile Sport niet zijn zonder Kenneth Leeuwin. Hij is meervoudig wereldkampioen karate en grondlegger van het populaire KickFun. Als ex-topsporter kan hij je alles vertellen over doorgaan en je doel bereiken.

Samen met zijn spontane vrouw Danielle Leeuwin is hij eigenaar van Smile Sport. Danielle is het creatieve brein met oog voor detail. Ze zorgt voor een aangename sfeer in ons sportcentrum die past bij de tijd van het jaar.

Onze bedrijfsleider Faziel Khodabaks zorgt ervoor dat alles bij Smile Sport op rolletjes loopt. Deze goedlachse jongeman weet veel over fitness en voeding. Ook heeft hij een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.

Gezelligheid en professionaliteit gaan bij ons hand in hand. In ons no-nonsense sportcentrum werken we alleen met gediplomeerde instructeurs. We hebben een grote zaal waar de groepslessen in worden gegeven en een aparte zaal met fitnessapparatuur.

Na het sporten kun je even uitblazen aan onze ‘stamtafel’ of aan de bar. Onder het genot van een drankje of versnapering kun je bijpraten met andere sporters of rustig een tijdschrift lezen.

Heb je nog nooit getraind of heb je behoefte aan advies? Maak een afspraak met een van onze fitnessbegeleiders en ze maken een trainingsschema geheel aangepast aan jouw conditie en wensen. Vraag daarom vandaag nog jouw gratis dagpas aan voor een vrijblijvende proeftraining bij Smile Sport Haarlem.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Badmintonpad 5
Haarlem 2023 BT NH NL
Get directions