PersonalGym4U

PersonalGym4U

Welkom bij PersonalGym4U
PersonalGym4U is bedenker van het Lifestyle Intervention programma. Het programma wordt aangeboden in vier trainingsvarianten; één-op-één, één op twee, small group trainingen en personal team trainingen en kent verschillende abonnementsvormen waarbij de Personal Lifestyle Coach de sporter begeleidt op het gebied van bewegen, voeding en mental coaching. Als PersonalGym4U hebben wij tot doel een verandering aan te brengen in de lifestyle van de deelnemers!

Het Lifestyle Intervention Programma
Tijdens het intakegesprek, wordt met de Personal Lifestyle Coach, de wensen en doelstellingen van de deelnemer(s) besproken. Door jarenlange ervaring en het uitgebalanceerde Lifestyle Intervention programma, kunnen wij iedere deelnemer(s) 100% garantie geven op resultaat!

Personal Lifestyle Coach
De drie pijlers: bewegen, voeding en mental coaching zijn nodig om iemands lifestyle structureel te verbeteren. Alleen sporten is niet voldoende en dus gaat PersonalGym4U verder! Dit is de reden waarom wij spreken van Personal Lifestyle Coach in plaats van Personal Trainer.

Mental coaching
Uw Doelstellingen worden niet alleen gehaald op basis van fysieke inspanningen, maar juist ook op basis van mentale inzet. En wat nog belangrijker is: een juiste balans tussen deze twee. Bij Mental coaching wordt in het bijzonder ingegaan op mentale weerbaarheid. Mentale weerbaarheid is een eigenschap welke nodig is om uitdagingen aan te gaan en om door te kunnen zetten. Wanneer de mentale weerbaarheid ontwikkeld is zijn obstakels slechts tijdelijk en zijn tegenslagen geen issue om het vertrouwen te houden. Deze ingrediënten zijn nodig om uw lifestyle structureel te verbeteren.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Heliconweg 52
Leeuwarden 8914 AT FR NL
Get directions