PD Fitness

Train extra voordelig bij PD Fitness in Wezep

PD Fitness aan het Heidepad 71 te Wezep is een low budget fitnesscentrum met zeer uitgebreide en unieke trainingsmogelijkheden.

Bij PD Fitness is iedereen welkom, om aan zijn of haar doelstelling te werken en wij hebben de kennis in huis om iedereen hierin te adviseren. Niet alleen voor de recreant is PD Fitness dus het ideale fitnesscentrum, maar ook voor sporters en krachtsportliefhebbers zijn wij uniek in de regio.

Spartaanse Kracht en conditie training
Zo beschikken wij in onze 'Spartan room' over diverse atributen om kracht en conditie op unieke wijze te vergroten. Andere fitnesscentra in de regio bieden deze mogelijkheid niet.

Geen lange jaar contracten
De kleedruimtes bij PD Fitness beschikken over kluisjes en van de douches kunnen onze leden gratis gebruik maken. Een groot voordeel van PD Fitness is dat het bedrijf niet doet aan lange jaarcontracten, maar werkt met één maand opzegtermijn.

Persoonlijke begeleiding
PD Fitness heeft goede begeleiding van de klant hoog in het vaandel staan. Wij werken met drie vormen: een gratis vorm, deze is standaard aanwezig in de fitnesszaal. Personal training (tegen betaling) en Small Group personal training (tegen betaling).

Eerst zien dan geloven?
PD Fitness nodigt belangstellenden van harte uit, om eens een kijkje te komen nemen in het functionele fitnesscentrum en mee te trainen, om het PD Fitness effect zelf te ervaren.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Heidepad 71
Wezep 8091 GR GE NL
Get directions