Optima Forma Emmeloord

Optima Forma Emmeloord brengt mensen in beweging!

Regelmatig bewegen biedt vele voordelen voor lichaam en geest. Je hebt meer energie, bent minder vatbaar voor stress; aan de andere kant is werken aan je lichamelijke fitheid een absolute must.  Of je nu in groepsverband wilt sporten, met leeftijdsgenoten of toch liever alleen: bij Optima Forma in Emmeloord kan het allemaal.

Daarbij worden meerdere producten en diensten ingezet om de gestelde doelen te bereiken. Onze gediplomeerde instructeurs staan altijd voor u klaar om advies te geven, zodat je op een verantwoorde en veilige manier kunt bewegen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Cardio- kracht- en aquafitness
  • Voedingsbegeleiding en personal training
  • Budo Sporten en diverse groepslessen als ClubJoy en Zumba

Vereniging Exclusieve Sportcentra
Optima Forma Emmeloord is aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn in het bezit van het keurmerk LERF totaal. Bij een VES sportcentrum kunt u terecht voor een uitgekiend sportprogramma toegespitst op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Gratis Proeftraining
Optima Forma staat garant voor een gezondere leefstijl! Vraag nu een gratis dagpas  aan via Regiofitness en je kunt Optima Forma gratis 1 dag uitproberen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Drostlaan 101
Emmeloord 8303 EC FL NL
Get directions