Old Skool

Old Skool Den Haag Join the Fitness Revolution

Old Skool Den Haag is uit de fitness wereld gestapt en voor zichzelf begonnen, omdat de fitness wereld niet meer strookte met onze idealen, idealen die ons inziens van groot belang zijn om sporten consequent deel te laten uitmaken van uw dagelijkse leven. Plezier beleven en niet puur sporten voor de volgende keer dat u in bikini of zwembroek aan het strand loopt.

Trainingen waarbij alle belangrijke aspecten van sporten aan bod komen. Dat gecombineerd met een persoonlijke aanpak, professionaliteit en vriendschap, creëert fysieke en mentale mogelijkheden welke u voorheen nooit voor mogelijk had gehouden.

Wij gooien dat om en pakken het van de andere kant aan; wij werken vanuit het perspectief van de klant. Vanuit zijn of haar behoeften en begeleiden onze klant op een manier die bij hen past en niet andersom.

Met ons inzicht, onze aanpak en onze klantgerichtheid, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Of dat nou mentaal welzijn, fysiek welzijn of een combinatie daarvan is, wij zullen 110% geven om u de juiste kant op te sturen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Mient 351
Den Haag 2564 LA ZH NL
Get directions