Njoy Fitness

Njoy Fitness - Betaalbaar sporten in een exclusieve club

Njoy Fitness is een health en lifestyle fitnessclub in het Beatrixkwartier in Den Haag. Een unieke fitnessclub waar u terecht kunt voor fitness in de breedste zin van het woord.

Inspanning en relaxen
Deze riante en ruime sportschool heeft heel wat te bieden, zoals naast alle sportfaciliteiten een ruim aanbod groepslessen, een heerlijk Turks stoombad, een sauna met lichttherapie, een  Finse sauna en een loungegedeelte waar je even lekker kunt relaxen en met andere sporters kan bijkletsen. Cappuccino, koffie verkeerd, espresso, café crème en thee zijn van hoge kwaliteit en zijn bovendien gratis! 

Entertainment
Wil jij je favoriete series niet missen voor een avondje sporten? Dan hebben zij hier de perfecte oplossing voor je. Njoy Fitness beschikt over een cardiotheater. Alle cardiotoestellen zijn voorzien van een aansluiting voor je koptelefoon, waarmee je het geluid kan volgen van één van de grote televisieschermen.  Lekker sporten en je serie kijken kun je dus combineren. 

Gratis proeftraining
Vrijblijvend kennis maken met Njoy Fitness in Den Haag? Vraag dan nu een gratis proeftraining aan en ervaar de voordelen van sporten bij Njoy Fitness zelf.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Prinses Margrietplantsoen 25
Den Haag 2595 AM ZH NL
Get directions