Living Healthy Zetten

Living Healthy Zetten is een fitnessclub voor het hele gezin

Proefabonnement 6 weken sporten inclusief Milon Circel

Je kunt met het proefabonnement via Regiofitness zes weken voordelig kennis maken met onze fitness faciliteiten en onze groepslessen. Tevens kun je gedurende deze proefperiode deelnemen aan de revolutionaire Milon Circel voor een optimaal resultaat. Het proefabonnement wordt na 6 weken automatisch beeindigt. Je zit dus nergens aan vast. Deze aanbieding kan alleen via Regiofitness worden aangeschaft en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van Living Healthy.

 

Info over Living Healthy Zetten

Wil je graag sporten en ontspannen, maar wel in een sfeer van comfort en gemak? Dan voel je je helemaal thuis bij Living Healthy in Zetten. Door het gevarieerde aanbod is Living Healthy er voor iedereen, jong, oud, beginner of gevorderde. Ook jij vindt dus zeker een programma dat exact aansluit bij de persoonlijke doelen die je zelf stelt.

 

Milon Circel

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie. Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen. Snel, veilig en heel eenvoudig. De vaak voorkomende fouten die gebeuren in gewone fitnesscentra kan je nu niet meer maken! Je traint 100% veilig! Je volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Mocht je eerst een warming-up doen wat we wel aanraden, komen er zo'n 10 minuten bij. Het is heel leuk om te doen. Je krijgt geen kans om je te vervelen door het snelle wisselen.

 

Compleet aanbod fitness en beweging
Living Healthy biedt naast cardio en fitness training een divers groepslesprogramma, vechtsport, een uitgebreide selectie aan cardio-trainingen en toestellen, gediplomeerde sportinstructeurs en een gezellige barruimte. Kortom; een functionele, motiverende, veilige en vooral leuke trainomgeving.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Sint Walburg 2
Zetten 6671 AS GE NL
Get directions