Kaizen Gym

Kaizen Gym is een sportschool waar op afspraak en onder persoonlijke begeleiding gesport kan worden. Voortdurend verbeteren, dat is de gedachte bij ons.


KAI•ZEN “an approach to one's personal life that focuses on continuous improvement”
改善 < Japanese: literally, ‘continuous improvement’ >

Kaizen Gym is een sportschool waar op afspraak en onder persoonlijke begeleiding gesport kan worden. Voortdurend verbeteren, dat is de gedachte bij ons.

Of het nu gaat om lichamelijke of geestelijke verbetering, het resultaat is het belangrijkste voor ons, in onze eigen trainingen en in de trainingen die we geven aan onze cliënten. We kunnen alleen onze cliënten resultaten bieden als we zelf steeds blijven verbeteren. Wij blijven trainen en leren, zodat Kaizen Gym altijd het beste kan bieden.

Kaizen Gym is ontstaan door de passie en drang naar verbetering van drie trainers met een verschillende achtergrond, maar gedeelde visie en passie voor personal training, -coaching en gezondheid.
General Information
Wij geloven er heel sterk in dat iedereen een flow kan vinden waarin zijn of haar lichaam optimaal functioneert en dus ook gezond, energiek en fit is. Hoe vind jij de juiste flow? Dat is waar wij goed in zijn. Wij gebruiken onze passie en kennis om voor jou de juiste weg te vinden.

Met onze coaching vind je de juiste balans in voeding, training en eventueel blessurebehandeling en helpen wij om jezelf continu te verbeteren. Of je nu traint voor meer energie, een nieuw persoonlijk record, of een lager vet percentage, wij coachen je graag om je doel te bereiken.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Schinkeldijkje 16n
Aalsmeer 1432 CE NH NL
Get directions