IZI Fitness Tiel

Fitness in Tiel vanaf € 2,30 per week. Waarom zou u meer betalen!?

Voordelig fitnessen in Tiel en toch onbeperkt gebruik maken van hoogwaardige cardio- en krachtapparatuur, persoonlijke begeleiding, ontspannen onder de zonnenbank en deelname aan Vitrual Spinning lessen. Vanaf € 2,30 per week bent u bij IZI Fitness Tiel op het juist adres. Waarom zou u meer betalen!?

Uw eigen Personal Coach?
Bij IZI fitness maakt u voordelig gebruik van een personal Coach. Samen met u worden door de personal Coach doelstellingen vastgesteld die binnen een jaar door u behaald dienen te worden. Afhankelijk van uw wensen en bezoekfrequentie, wordt er een programma voor u op maat gemaakt. Iedere maand heeft u minimaal één keer contact met de Personal Coach, naast de begeleiding in de circuits.

Virtual Spinning
De Ultieme beleving op het gebied van Indoor Cycling! Dagelijks maken duizenden sporters gebruik van deze groepsles; jong en oud, beginner en gevorderd. Tijdens deze unieke groepsles krijgt de gebruiker les van een gefilmde instructeur. De gefilmde instructeur en een realistische route zorgen ervoor dat de sporter zich helemaal kan uitleven op een locatie naar keuze. De les is te volgen op een groot lcd scherm.

Vraag vandaag nog uw gratis dagpas aan via Regiofitness voor een vrijblijvende proeftraining bij fitnesscentrum IZI Fitness in Tiel.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Gijsbert Stoutweg 6
Tiel 4005 LE GE NL
Get directions