Healthclub Veenendaal

Healthclub Veenendaal. Samen sporten is leuker!

 

Wij zijn de fitnessclub in Veenendaal  voor het totaalplaatje op het gebied van sport en gezondheid . Bij onze Healthclub is er voor iedereen een passende activiteit.

U kunt kiezen uit een breed aanbod bestaande uit groepslessen fitness squash sauna zonnebank en een beautysalon. Dit is de club voor inspanning en ontspanning. Wij van Healthclub veenendaal staan voor gezelligheid sportiviteit proffesionele begeleiding, vernieuwing en een goed prijs kwaliteit verhouding.

Fitness & Groepslessen
Afhankelijk van uw trainingsdoel kunt u een trainingsprogramma op maat krijgen van onze instructeurs. Gebruik van Cardio fitness is voor veel deelnemers een belangrijke ondersteuning bij het bepalen en behalen van het trainingsdoel. Maak ook kennis met ons ruime aanbod van meer dan 50 verschillende groepslessen waaronder Zumba, Spinning, Bodypump en Tea Bo.

Ontspanning
Even heerlijk ontspannen na alle inspanning! Het fenomeen sauna is oorspronkelijk afkomstig uit Finland. In de jaren veertig is de sauna in Nederland en de rest van Europa populair geworden. Gelukkig maar, want de sauna heeft de mens veel te bieden. Niet alleen zorgt een saunagang voor ontspanning en een schoon lichaam, ook de gezondheid vaart er wel bij.

Squash
Healthclub Veenendaal beschikt over twee squash banen. Squash is een populaire indoorsport die door jong en oud beoefend kan worden. Het is een snelle, afwisselende sport waarbij veel spiergroepen gebruikt worden.

Gratis proeftraining
Wij nodigen u van harte uit op onze club. Wilt u een keer komen proberen? Vraag dan direct een gratis proeftraining en ervaar Healthclub Veenendaal zelf.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Zandstraat 135
Veenendaal 3905 EB UT NL
Get directions