Healthcenter Zuid

Onbeperkt fitnessen vanaf € 26,95 bij Healthcenter Zuid Rotterdam

Als smeltkroes van de samenleving staat Healthcenter Zuid in Rotterdam voor verantwoord en gecontroleerd bewegen in een veilige en schone omgeving, waarbij gezondheid (health) onze eerste prioriteit is in combinatie met plezier.

Omdat u een druk leven heeft en zelf wilt bepalen wanneer u gaat sporen vindt u bij Healthcenter Zuid precies wat u zoekt. Of dat nu fitness, cadio fitness, spinning, BodyPump of iets anders is; het is er allemaal. De meeste geavanceerde apparatuur is beschikbaar en enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u bij uw keuzes. U kunt onbeperkt individueel sporten maar ook deelnemen aan de verschillende groepslessen.

Geniet na het sporten van een heerlijke sportmassage om de vitaliteit in uw lichaam en geest te stimuleren. Of praat nog even ontspannen bij met u medesporters onder het genot van een drankje aan onze lounge bar.

Gratis proeftraining!
Wilt u ons eerst vrijblijvend en gratis uitproberen. Vraag dan direct een gratis dagpas voor een rondleiding en proeftraining aan bij Healthcenter Zuid in Rotterdam.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Berkenwoudestraat 29
Rotterdam 3076 JA ZH NL
Get directions