Healthcenter My Move

Bij Healthcenter My Move houden wij u gemotiveerd!

Wilt u meer bewegen? En u bent opzoek naar een fitnesscentrum in Krimpen aan den IJssel? Vandaag kunt u een nieuwe start maken, want bewegen is goed voor lichaam en geest. U zult merken als u meer gaat bewegen dat u zich fitter gaat voelen en meer energie krijgt. Sporten helpt u overtollige gewicht te verliezen en uw gewicht op peil te houden. Door regelmatig te bewegen voelt u zich mentaal sterk en verbeteren uw concentratie- en denkvermogen. Voor het beste resultaat adviseren wij u twee tot drie keer per week te komen sporten bij Healthcenter MyMove in Krimpen aan den IJssel.

Vereniging Exclusieve Sportcentra
My Move Healthcenter is aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn in het bezit van het keurmerk LERF totaal. Bij een VES sportcentrum kunt u terecht voor een uitgekiend sportprogramma toegespitst op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Gratis dagpas
Waar wacht u nog op? Samen gaan wij met u de uitdaging aan om u te overtuigen dat bewegen belangrijk voor u is. Maar het belangrijkste wij gaan u helpen om het vol te houden. MyMove staat garant voor een gezondere leefstijl!.Gratis uitproberen? Vraag nu een gratis dagpas aan via Regiofitness en je kunt MyMove in Krimpen aan den IJssel gratis één dag uitproberen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

IJsseldijk 357B
Krimpen aan den IJssel 2922 BK ZH NL
Get directions