Healthcenter Capelle

Onbeperkt fitnessen vanaf € 26,95 bij Healthcenter Capelle

Omdat u een druk leven heeft en zelf wilt bepalen wanneer u gaat sporen vindt u bij Healthcenter Capelle precies wat u zoekt. Of dat nu fitness, cadio fitness, Pilates, Yoga, spinning, BodyPump of iets anders is; het is er allemaal. De meeste geavanceerde apparatuur is beschikbaar en enthousiaste en deskundige instructeurs helpen u graag bij het maken van een keuze. U kunt onbeperkt individueel sporten maar ook deelnemen aan de verschillende groepslessen.

Klimtaatbeheersing
Niets is vervelende dat een te warme of te koude fitnessclub. Om het sporten voor u zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij bij Healthcenter Capelle in elke ruimte klimaatbeheersing geïnstalleerd. Geniet  gedurende uw training van de heerlijke aangepaste temperatuur per seizoen.

Ontspanning & Wellness
Geniet na het sporten van een heerlijke sportmassage om de vitaliteit in uw lichaam en geest te stimuleren. Of praat nog even ontspannen bij met u medesporters onder het genot van een drankje aan onze lounge bar.

Gratis Proeftraining!
Wilt u ons eerst vrijblijvend en gratis uitproberen. Vraag dan direct een gratis dagpas voor een rondleiding en proeftraining aan bij Healthcenter Capelle.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Essebaan 19A
Capelle aan den IJssel 2908 LJ ZH NL
Get directions