Gymnasium

Ontspannen trainen in gemoedelijk sportcentrum

Voor fitness en afslanken bent u bij Sport- en gezondheidscentrum Gymnasium te Breda (Bavel) aan het juiste adres. Al sinds 1995 zijn wij een begrip op het gebied van sporten en fitness in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Persoonlijke aandacht en individuele trainingsprogramma's staan bij ons hoog in het vaandel

Bij Gymnasium in Bavel kun je in ontspannen sfeer lekker sporten. Cardiofitness, krachttraining, afvallen in verwarmde cabines of de trilplaat gebruiken. Na het sporten een drankje of lekker naar de uitgebreide sauna!

Intake en fitheidtest
Bij de fitness krijg je altijd een uitgebreide fitheidstest door 1 van onze fysiotherapeuten. Het programma wordt op maat geschreven.

Ook bij de verwarmde cabines om af te slanken, krijg je een uitgebreide intake.

Na afloop van de trainingen kunt u een drankje gebruiken aan de gezellige bar. Alle trainingsruimtes zijn voorzien van airconditioning!

Even voorstellen
Momenteel werken we met 9 mensen bij Gymnasium. Naast de oprichters Paul van Gestel en Bob Hagemeijer zijn er nog 2 medewerkers bij de fitness: Alice en Sjoerd. Alle 4 zijn fysiotherapeut om optimale begeleiding te verzorgen. Bij de Body Solution werken 4 afslankconsulentes: Mireille, Gemma, Saskia en Silvy. Tenslotte verzorgt Karin onze kinderopvang.

Bij ons geen jaarcontracten met een opzegtermijn van enkele maanden!. 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Ambachtsweg 6
Bavel 4854 MK NB NL
Get directions