Fysiocare Waalwijk

Fysiocare, Persoonlijk beter voor verantwoord sporten!

U kunt bij Fysiocare Waalwijk terecht voor Fitness, Spinning, Zumba, Bootcamp, Challenge, Personal Traning, Small Groupe Fitness

Onze deskundige medewerkers zijn kwaliteitsgeregistreerd en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Dat merkt u aan onze adviezen en bewegings- en sportschema's. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop. Door het geven van individuele begeleiding en het bepalen van persoonlijke doelen streven wij er naar u op een hoger functieniveau te brengen. Daar waar nodig, worden doelen bijgesteld, zodat u op een prettige en gerichte manier traint. Fysiocare is aangesloten bij diverse brancheorganisaties en voldoet aan alle kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften.

Van alle faciliteiten voorzien
In ons centrum zijn kleedruimtes, kluisjes en douches aanwezig. Na het sporten kunt u gezellig nog wat ontspannen aan de bar onder het genot van koffie of thee. Ook kunt u er sportdrankjes en andere consumpties kopen om uw vochtgehalte, vitamines en mineralen aan te vullen. Daarnaast bieden wij onze leden de mogelijkheid om via internet lessen en trainingstijden te reserveren.

 

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Elzenweg 23
Waalwijk 5144 MB NB NL
Get directions