Fitnesscentrum Roden

Fitnesscentrum Roden 'Sporten zoals u altijd al had gewild'

Welkom op de site van Fitnesscentrum Roden! Fitnesscentrum Roden is een eigentijds sportcentrum waar u verantwoord en veilig kunt sporten onder persoonlijke begeleiding van ervaren instructeurs.

Stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen met hart voor hun vak. Zij zorgen ervoor dat u kunt bewegen op een manier die bij ú past. Individueel of in groepsverband, recreatief of resultaatgericht: alles is mogelijk. Uw wensen staan altijd centraal.

Ruim aanbod sportieve activiteiten
Fitnesscentrum Roden biedt een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor jong en oud(er). Van zwemmen, zwemles, spinning, (cardio)fitness, circuittraining, BBB-training, bodybalance, bodypump tot bodystep, fifty fit, taekwondo, streetdance en nog veel meer. Dat alles op een buitengewone mooie locatie.

Unieke locatie
Het Fitnesscentrum bevindt zich aan de vrijetijdsboulevard van Roden en is gebouwd in de voormalige melkfabriek. Het resultaat is uniek: een professioneel, eigentijds sportcomplex voorzien van alle moderne faciliteiten en gemakken zoals een sauna en massageruimte. U vindt bij ons de nieuwste apparatuur gecombineerd met hier en daar sporen uit het verleden, prachtige authentieke elementen van de oude melkfabriek. Dit levert een bijzonder karakteristieke, sfeervolle setting op. Zeker weten dat u zich hier thuis voelt!

Gratis proeftraining
Op een prettige manier aan uw gezondheid en conditie werken tegen een betaalbare prijs in een opvallend gezellige omgeving. Dàt is waar Fitnesscentrum Roden voor staat. Maak vrijblijvend kennis met Fitnesscentrum Roden en vraag vandaag nog jouw gratis dagpas aan.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

op sportschooldirchtbij.nl vind jij eenvoudig de sportschool die het beste bij jou past en profiteer je van de acties

Kanaalstraat 60D
Roden 9301 LT DR NL
Get directions